Spring naar de inhoud

ZAADJES VAN ZELFLIEFDE PLANTEN met SOUlcollage(R) en kundalini yoga

Dit is de hoofding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

met SoulCollage(r) en Kundalini Yoga: zondag 14 juni van 9u30 tot 17u in de Boesdaalhoeve (hooizolder) te Sint-Genesius-Rode

Ga terug naar: Agenda & events

Zaadjes van zelfliefde planten met SoulCollage(r) en Kundalini Yoga

Wanneer: zondag  19 september 2021 van 10 tot 16u(deuren open vanaf 9u30)

Waar: in de Boesdaalhoeve (hooizolder) te Sint-Genesius-Rode.

Kristina De Crem en Katelijn Vanacker helpen je op weg bij een boeiend project in jouw leven hier op aarde: Zelfliefde en Zelfacceptatie. Jezelf graag zien, is een sleutel om anderen graag te zien en een boost voor je welzijn en gezondheid.

De meeste stress die mensen ervaren komt net van niet ‘jezelf te kunnen zijn’ en jezelf ‘niet genoeg’ te vinden.

Je krijgt tijdens deze dag tools aangereikt om de ruimte in je hart te openen voor Zelfliefde. We doen passende yoga, meditatie- en visualisatieoefeningen en we maken collages met het SoulCollage® proces. 

SoulCollage® is een creatief en intuïtief proces waarbij je door het maken van een collage jezelf beter leert kennen en bij je innerlijke wijsheid komt. Je kiest intuïtief afbeeldingen, knipt deze uit om er een kaart mee te maken. Vervolgens lees je de kaart volgens een bepaalde methode en kan je verborgen stukken in jezelf ontdekken. Deze stukken kun je omarmen. Door alle stukken in jezelf te aanvaarden, kom je meer in balans en dichter bij Zelfliefde.

Kundalini Yoga is een krachtige actieve transformerende yogastijl, waarin je fysieke inspanning combineert met meditatieve energie, klank en stilte ervaart, focus en ontspanning.

Kundalini Yoga wordt ook de moeder van de yoga genoemd, omdat deze vorm van yoga terug gaat naar een tijd dat alle yogasystemen één geheel vormden. Deze vorm van yoga werd van leraar op leerling doorgegeven en werd eeuwenlang enkel beoefend onder het toeziend oog van een meester. 

 Door wie: door SoulCollage® facilitators:
Kristina De Crem, Kundalini yoga teacher en
Katelijn Vanacker, creatief therapeut
Prijs: 85 euro, vroegboekkorting tot 31 augustus: 75 euro

Materiaal inbegrepen, lunch (soep en brood), drank
Zelf meebrengen: beleg, losse kledij, yogamatje, en ev een kussentje/dekentje, pen en papier

Inschrijven: info@katelijnvanacker.be of info@sprankeling.be

Meer info: sprankeling.be – katelijnvanacker.be

Binnenkort: Jaaropleiding: Het kruidenpad van de groene heks.

Wellicht weet je dat ik al jaren bezig ben met kruiden, heling en energie. 

Na 2 jaar studie en opleiding mag ik mezelf ‘herborist’ noemen. Het stopt natuurlijk niet met een ‘diploma’ op zak, er is nog zoveel te ontdekken.

Ik wil deze ervaringen en oude wijsheid graag met jullie delen, zodat je ook terug dat wilde stuk in jou kan eren en voeden.

Kruidenkennis, kruidenverwerking en natuurrituelen in een jaaropleiding. Maandelijks een live opleidingsmoment, eventueel in combinatie met online deel.

Binnenkort: Wildplukcursus

1 halve dag in de maand gaan we op stap.

Schrijf je in of stel een vraag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief