Wekelijkse kundalini yoga lessen

Ga terug naar: Agenda & events

Wekelijkse kundalini yoga lessen

Elke woensdagavond in de Boesdaalhoeve te Sint-Genesius-Rode om: 18u30 en om 20u15, nu coranaproof. Deze lessen gaan voorlopig enkel online door: elke woensdagavond om 19 uur (tot 20u15). Je kan een link vragen of een opname van deze lessen bekomen.
Er is geen les tijdens schoolvakanties.

Parkeren kan je best in de Toekomstlaan.
Het treinstation van Sint-Genesius-Rode is op wandelafstand.

Er is yogales buiten te Pepingen, Kestersesteenweg 31a  vrijdagnamiddag om 15 uur in de maand september.  Bij minder goed weer doen we een Breathwalk (combinatie wandelen en ademtechniek), tenzij storm of fel regenweer. Wel inschrijven van tevoren(omwille van het aantal deelnemers)

Prijs: 95 euro voor 10 lessen (kaart 5 maanden geldig)Voor een losse les betaal je 12 euro, ook voor een proefles.

Hoe verloopt een Kundalini Yoga les?
  • Aankomen en landen in jezelf bij je adem.
  • We tunen in met de Adi Mantra: ONG NAMO GURU DEV NAMO (x 3) I Call on the creative conscousness of the universe. I call on the divine wisdom within me. Door deze mantra te chanten stel je jezelf open voor je hogere zelf, de  wijsheid in jou die  je van donker naar licht, van onwetend naar wetend brengt.
  • Eventueel opwarming de eigenlijke kriya. Dit is een volledige workout voor ziel, lichaam en geest. Het is een unieke combinatie van houdingen, en/of ademtechnieken voor een specifiek effect. Of doel. Er zijn duizenden kriya’s.
  • Relaxatie
  • Eventueel  meditatie
Individuele sessies: 75 euro voor 1,5 uur.

Schrijf je in of stel een vraag