Spring naar de inhoud

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat is Kundalini Joga

Kundalini Yoga wordt ook de yoga van het bewustzijn genoemd, realiseert bewustzijn in korte tijd en is voor iedereen toegankelijk, of je  

Veel Kundalini yoga-oefeningen zijn doorgaans dynamisch en de aandacht wordt sterk gericht op het voelen en waarnemen van de eigen lichaamsenergie. De adem heeft een centrale plaats en wordt bij alle oefeningen bewust geleid. De meditaties na de oefeningen maken ons bewust van de oneindige scheppingskracht in onszelf en in het universum. 

Ook wordt er vaak met mantra’s gewerkt(= helende vibratie) in het Gurmukh, een oude heilige taal uit India en mudra’s (een vinger(hand)positie die energiestroom vastzet, bezegeld, en op die manier bepaalde reflexzones in het brein stimuleert).

Dit is een onderschrift

Ook in mijn les zeggen mensen dat ze snel effect bekomen met deze yogavorm. De intuïtie wordt aangescherpt, de zelfkennis vergroot en het ongelimiteerde creatief potentieel (=kundalini) wordt vrijgemaakt dat in elk mens aanwezig is.
Deze vorm van yoga is moeilijk uit te leggen met de mind omdat kundalini yoga een proces in gang zet dat voorbij de mind gaat, je dient het met je hart te ervaren.

Voel je de impuls om zelf meester te worden over je gezondheid en je leven? Wil je bewuster in het leven staan? Dan is dit het moment om aan Kundalini Yoga te beginnen.

Kundalini yoga lessen


Wil je graag deelnemen aan een Kundalini yoga les?
Bekijk het lessen programma
en schrijf je in!

Shiatsumassage

Herbron jezelf en ervaar zelf de helende kracht van een Shiatsumassage.

Schrijf je in voor de neiuwsbrief

Stel je vragen!

sprankeling.be

Kristina De Crem

Kestersesteenweg 31a
1670 Pepingen

BTW BE 0870.230.550

contact

0479/944.461
kristinayoga6@gmail.Com

nieuwsbrief

Copyright Kristina De Crem 2019.